Sedinta foto de familie: Roxana, Clara, Carol si Ionut

¬†Undeva pe la inceputul lui iunie 2012 primeam un mail de la Ionut si Roxana. Se casatoreau pe 9 iunie. A fost o surpriza pentru noi, ne planificasem un mic weekend ca sa celebram ziua de nastere a Gabrielei…pe 8. Ne-a placut tare mult ce ne-au scris, ne-au spus povestea lor, ne-au comunicat ca in aceeasi zi va avea loc si botezul micutei Clara si inca nu se hotarasera cu cine vor colabora. Intr-o saptamana ne-am imprietenit, ne-am schimbat planurile si am ajuns la Craiova. A urmat o prietenie frumoasa, am mers la mare pentru o sedinta foto dupa nunta si una de familie si v-am facut cunostinta cu ei, la ceva timp dupa cele intamplate, chiar aici.

La un an distanta, a venit pe lume fratiorul Clarei, Carol. Si am ajuns din nou la Craiova, la inceputul lui octombrie, pentru crestinarea lui. A fost o petrecere pe cinste, iar a doua zi ne-am distrat din nou, impreuna, la o sedinta foto de familie.

P.S.: La multi ani, Ionut! Astazi esti mai bogat cu un an, fericit, implinit si ai o familie frumoasa!

sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro  sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro sedinta foto de familie photochicro