Vino si profita de pretul promotional de 150 de euro pentru orice sedinta foto facuta in studioul Photochic

Dragilor, avem o veste foarte importanta pentru voi! S-a deschis Studioul Photochic. Si pentru ca ne aflam in prag de sarbatori si am primit multe mesaje de la voi dupa postarea anuntului pe facebook, am hotarat sa prelungim perioada in care puteti beneficia de voucherul de reducere in valoare de 50 de euro. Ce trebuie sa faceti? Contactati-ne pana pe 20 decembrie 2013 si veti beneficia de un pret promotional de 150 de euro pentru orice sedinta foto facuta in studioul nostru: sedinta foto de nou nascut, sedinta foto de maternitate, sedinta foto de familie, sedinta foto copii, sedinta foto de portret, sedinta foto de cuplu.

Esti femeie? Rutina zilnica iti scade tonusul? Rupe rutina, si vino sa te relaxezi in studioul nostru! Fa-ti cadou imagini minunate cu tine!

sedinta foto

Bebelul tau creste in fiecare zi si stim cu totii ca nu te vei mai intalni cu aceste momente. In memoria telefonului ai foarte multe imagini cu el dar cate imagini ai in care apareti toti trei? Faceti-va timp si veniti la noi sa va oferim portetul de familie pe care vi-l doriti, noi stim sa avem grija de voi!

eric

sedinta foto

Va asteptam cu drag!