Despre noi

PhotoCHIC ofera servicii de fotografie premium cu precadere in domeniul fotografiei de nunta, de portret si life style.

“Daca trebuie sa ne descriem intr-o singura propozitie, aceea ar fi: ‘Iubim oamenii.’ Facem tot ce ne sta in putinta sa imortalizam emotii pe parcursul unui eveniment irepetabil cum este nunta. Pe langa fotografiile realizate de noi, dorim sa oferim cuplurilor noastre experiente inedite, bucuria de a fi fotografiati si de a se vedea prin ochii nostri.”

Membri Fearless Photographers de la inceputul lui 2013, au adunat impreuna 13 premii, facand parte din cercul select al fotografilor romani premiati de aceasta prestigioasa comunitate. Au participat, alaturi de unii dintre cei mai buni fotografi de nunta ai lumii, la prima conferinta Fearless Photographers din Europa, in iulie 2013, la Amsterdam. De asemenea, octombrie 2013, le-a adus si premiul cel mare al colectiei a V-a de fotografii de nunta a site-ului britanic Wedding Photography Select. La inceputul lui 2015, Marius a intrat, pentru prima data, in top 50 al celor mai buni fotografi de nunta din lume conform Fearless Photographers.

top 50 fearless awards marius tudor

Imbinarea clasicului cu nonconformismul si redarea momentelor haioase si a emotiilor puternice, i-a adus printre cei mai apreciati fotografi de nunta din Romania.